GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

HungarianMagyarRomanianro-ROEnglish (UK)

ZILELE SATULUI

ALMASINAPOK2015 resize

HATÁRKERÜLÉS-

SZÉKELYEK MENTELÉSE

Európa a Polgárokért

EUROPA

SCHENGEN II.

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

WEBMAIL

email-logo

KLICK...

 

 

Facebook Like Box

ISKOLAI ESEMÉNYEK

Cserkészfarsang

2011.03.4-én (pénteken) a kézdialmási kultúrházban búcsúztatta a farsangot felső Háromszék több mint 120 cserkésze, a cserkészek Kézdivásárhelyről, Szentkatolnáról, Gelencéről, Ozsdoláról érkeztek maskarába öltözve a helybeli 134.számú Kelemen Didák cserkészcsapat meghivására. Minden csapat rövid jelenetet mutatott be, a sok kacagás és éneklés után tánc és cserkészlakoma következett. Jó volt együtt látni a sok cserkészt, köszönet érte a csapatok parancsnokainak akik szabadidejüket és nem kis energiájukat áldozzák fel Isten, haza és embertárs szolgálatában.

Zrinyi Ilona matematikaverseny

Péntek (2011.03.04) délután a Mikes Kelemen liceumban szervezték meg a Zrinyi Ilona matematika verseny dijkiosztó gáláját, a dijkiosztásra minden osztály megyei 1-20 helyezettjét hivták meg a február 18. megmérettetés után. A Kézdialmási Kelemen Didák I-VIII osztályos Iskolai tanulói közül 7 tanuló kapott meghivást a dijkiosztásra, IV oszt. Tamás Nándor , V oszt. Fábián Laura ,VI. Oszt. Miklós Attila, Székely Gyöngyike, Tamás Andrea, VII oszt. Biró Alpár,VIII. oszt. Balog Edina. Tamás Nándor megyei I. helyezést ért el , igy ő képviseli a megye negyedikeseit az áprilisi döntőn, Kecskeméten.

 

Zrinyi Ilona megyei díjazottjai, 2011

Kurutty- körzeti szakasz

Szombaton (2011.02.05) a kézdivásárhelyi Petőfi Sándor I-VIII. osztályos Iskola adott otthont a 13. alkalommal megszervezett Kurutty általános műveltségi vetélkedő körzeti szakaszának. A kézdialmási Brekegők csapata (Gyergyai Mária I. oszt, Jakab Laura II. oszt., Kelemen Noémi III. oszt, Kelemen Imelda IV. oszt) együtt kuruttyolt a berecki csapattal valamint 7 petőfis csapattal. A megyei szakaszon való részvétel jogát a Brekegők I hely, valamint a Pipacsok II hely , Kanga-Kati és Villám III hely (utóbbi 3 csapat a Petőfiből) szerezték meg.